Selecteer provincie

0800-Riool Reinigings Service RRS

Details

Adres

6200AA Maastricht
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Geen succes, geen betaling
Bel nu de snelste ontstopper bij u in de buurt
24 uur per dag!

Wat wij doen:
Riool ontstoppen? Riool Reinigings Service RRS is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Riool ontstoppen door de specialist? Problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Wateroverlast? Stankoverlast? Loodgieter nodig? Onze monteurs lossen het kwalitatief goed en snel voor u op. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Wij lossen uw rioolverstopping op.

Riool verstopt? Bel ons gratis!
Bel gratis, 24 uur per dag met één van onze medewerkers om uw verstopping zo snel mogelijk op te lossen.

Riool Reinigings Service RRS is al ruim 40 jaar uw specialist voor het lokaliseren, inspecteren, ontstoppen en reinigen van alle typen riolering en afvoerleidingen. Riool Reinigings Service RRS biedt u de zekerheid van vakbekwame en gespecialiseerde monteurs. Inclusief drie maanden garantie op hun werkzaamheden. Als marktleider hebben we in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. En we blijven investeren, zowel in onze mensen als in techniek, om u optimale service te bieden. Riool Reinigings Service RRS is ISO 9001-gecertificeerd en VCA**-gecertificeerd.

Van periodiek onderhoud tot en met all-in onderhoud en preventie: Riool Reinigings Service RRS biedt serviceovereenkomsten op maat, waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn inbegrepen. Bovendien denkt Riool Reinigings Service RRS graag met u mee over structurele oplossingen, die toekomstige ongemakken of overlast voorkomen. Het is dan ook niet voor niets dat Riool Reinigings Service RRS preferred supplier is van veel woningcorporaties, ziekenhuizen, verzorgingscentra, beleggingsmaatschappijen, (semi)overheden, beheerders van onroerend goed en vele andere opdrachtgevers.

Riool Reinigings Service RRS heeft voor elk type klus het juiste materieel. Zo gebruiken we voor grote projecten onze speciale hogewaterdruk-vacuümcombinatiewagens. Het ontstoppen van het hoofdriool, het reinigen van vetafscheiders, pompputten en straatkolken zijn routineklussen, die door onze goed opgeleide medewerkers strikt volgens de wettelijke normen worden uitgevoerd.
Ook voor het in kaart brengen van de staat van uw rioolstelsel heeft Riool Reinigings Service RRS speciale inspectiewagens, die zijn uitgerust met geavanceerde camera-apparatuur voor een complete rioolinspectie, conform de vastgestelde EN 13508-2 / NEN 3399 normering.Openingstijden:
Maandag : 00:00 - 23:45 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
Dinsdag : 00:00 - 23:45 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
Woensdag : 00:00 - 23:45 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
Donderdag : 00:00 - 23:45 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
Vrijdag : 00:00 - 23:45 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
Zaterdag : 00:00 - 23:45 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.
Zondag : 00:00 - 23:45 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.Service:
24-uurs service, Gratis offerte, rrs is altijd snel bij u ter plaatse! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag!

Diensten:
Afvoer ontstoppen, Installatie, Onderhoud, Reparatie, Riolering aanleggen, Rioolinspectie, Rioolontluchting, Riool ontstoppen, Rioolreiniging, Rioolrenovatie, WC ontstoppen

Probleem verhelpen:
Afvoer verstopt, Lekkage / wateroverlast, Riool verstopt, Stankoverlast, Verstopping, WC verstopt

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type bedrijf:
Ontstoppingsbedrijf / ontstoppingsdienst

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
Raad voor Accreditatie C 013, VCA, ISO 9001:2000 , Arbo Zorgsysteem en Bedrijfsrisico Inventarisatie (BRIE)