Selecteer provincie

Groot Elektrotechniek BV de 073-6421417: woning huren, inschrijven voor huurwoning met goed onderhoud ook na huisuitzetting door huurachterstand.


Details

Adres
Kasteeldreef 17
5236XK Den Bosch
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.degrootelektrotechniek.nl

Wat wij doen:
De Groot Elektrotechniek is uw partner voor elektrotechnische installaties, beveiliging, telecommunicatie en domotica. Wij hebben al deze specialisaties in eigen huis, zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft voor al uw vragen. Die vertalen wij in technische oplossingen op maat.

Wij beschikken over alle belangrijke certificeringen en werken met een vast team van goed opgeleide medewerkers. Zij verstaan hun vak, hebben oog voor uw wensen en werken met zorg aan hun opdracht. Ook het onderhoud en het beheer zijn bij onze vakmensen in vertrouwde handen. Met onze 24-uursservice bieden wij u ook buiten kantoortijden de zekerheid van een oplossing. Particulieren, bedrijven, woningcorporaties, adviesbureaus en aannemers kiezen daarom al meer dan 40 jaar voor onze ervaring en kwaliteit.
Diensten:
Aanleg / installeren, Aanpassing, Duurzame energie, Inspectie, Keuring, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Uitbreiding

Specialisatie:
Alarmsysteem, Camerasysteem, Domotica, Duurzame Energie, Elektrische installatie, Groepenkast / meterkast, Huisinstallatie, Intercomsysteem, Krachtinstallatie, Telefooncentrale, Verlichting, Zwakstroominstallatie

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Sector:
Industrie, Woningen en appartementen

Betalingsmogelijkheden:
Faktuur

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-Vni, DEKRA Quality