Selecteer provincie

Riemer Westland Schilders BV

Details

Adres
Havenstraat 48
1271AG Huizen
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-51815206

http://www.riemerwestland.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Schilders- en wandafwerkingsbedrijf Riemer B.V. is al generaties lang een begrip. Sinds de oprichting in 1944 is het bedrijf van vader op zoon overgegaan. Ervaring en kennis uit het verleden worden gecombineerd met de toepassing van de modernste technieken. Echter, het traditionele vakmanschap is daarbij steeds blijven bestaan.

Wij werken in opdracht van particulieren, MKB, Verenigingen van Eigenaren en bouwondernemingen.

Uw woning, kantoor of bedrijf heeft goed onderhoud nodig. Wij zorgen ervoor. Grote of kleine projecten, binnen- of buitenwerk.

Wij zorgen voor een duurzame afwerking van houtwerk, wanden, plafonds.

Ongeacht de aard of schaal van het project, wij plannen zorgvuldig. Het gaat uiteraard vaak om onderhoud voor de lange termijn. Bij grotere projecten stellen wij altijd een nauwkeurige meerjarenplanning op voor onderhoud. Maar ook onderhoud van kleinschaligere projecten of particulier schilderwerk controleren we periodiek. Goed onderhoud komt de kwaliteit en de uitstraling van uw woon- of werkplek ten goede.

Schilderwerk voor omvangrijke nieuwbouwprojecten is in goede handen bij Riemer Westland. Wij werken regelmatig voor projectontwikkelaars, bouwondernemingen of woningcorporaties. Zorgvuldige planning en management zijn bij deze opdrachten van het grootste belang.

Ons werk voor Verenigingen van Eigenaren vraagt om een projectmatige aanpak. Wij stellen in nauw overleg met eigenaren en projectontwikkelaars vaak Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP) op. Zo zijn VvEen altijd verzekerd van goed onderhoud.

Riemer Westland werkt alleen met hoogwaardige verfsoorten, van onder meer onze hofleveranciers Sigma en Sikkens.

Natuurlijk is verf ons belangrijkste materiaal. Maar naast verf werken we met materialen voor houtrotreparatie, kit, reiniging, vulmiddelen en wandafwerking. Riemer Westland is D.O.E.-gecertificeerd voor duurzame houtrotreparatie.

Bekijk onze bedrijfsfilm.

Link: www.youtube.com/watch?v=1T0nTFbYvrEOpeningstijden:
Maandag : 08:15 - 17:00
Dinsdag : 08:15 - 17:00
Woensdag : 08:15 - 17:00
Donderdag : 08:15 - 17:00
Vrijdag : 08:15 - 17:00
Zaterdag : 08:15 - 11:30
Zondag : geslotenDoelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang, Duurzame afwerking van houtwerk, wanden, plafonds, Gevelreiniging, Houtrot repareren, Kleuradvies, Nieuwbouw, Plafondafwerking, Spuitwerk, Wandafwerking, Wij beschikken over een hoogwerker, Wij beschikken over eigen steigers en klimmaterialen, Zandstralen

Diensten:
Onderhoud, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten, Winterkorting

Aangesloten bij / Certificering:
OnderhoudNL, VCA*, AF erkend, VvE Belang Label voor groot schilder- en onderhoudswerk