Selecteer provincie

Dijsselhof Autoschade & Schilderwerken 0523-612150: woning huren, inschrijven voor huurwoning met goed onderhoud ook na huisuitzetting door huurachterstand.


Details

Adres
Hoofdvaart 121
7701JJ Dedemsvaart
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Dijsselhof al drie generaties lang een begrip in Dedemsvaart en omstreken en thuis in schilderwerk voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Begin jaren '60 is het autoschadeherstel aan het bedrijf toegevoegd.

Dijsselhof heeft zeer veel ervaring met nieuwbouw en groot planmatig onderhoud van woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen nemen wij uw pand onderhanden.
Als u kennis maakt met Dijsselhof Schilderwerken dan is het van belang dat u weet wat onze onderneming u kan bieden. Jarenlange kennis en ervaring hebben zich gebundeld tot een krachtig en gedegen onderneming.

Voor kleine en grote autoschadegevallen bent u bij ons aan het goede adres. Schade aan uw wagen is al vervelend genoeg. Als die niet wordt gerepareerd en afgehandeld zoals u dat wilt wordt die schade nog vervelender.

Dijsselhof heeft oog en oor voor uw problemen. Alles is ingericht om een schade zo goed en snel mogelijk te herstellen. De werkplaats is zeer modern ingericht en er wordt met milieuvriendelijke watergedragen lakken gespoten.
Service:
vervangend vervoer

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
onderhoud, Uitdeuken

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Door middel van invulling schadeformulier., Pin

Aangesloten bij / Certificering:
Focwa, Schade Garant, Eurogarant