Selecteer provincie

Vink Schilderwerken & Bouwonderhoud 0183-358333: woning huren, inschrijven voor huurwoning met goed onderhoud ook na huisuitzetting door huurachterstand.


Details

Adres
Handelsweg 2
4231EZ Meerkerk
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Schilderwerken & bouwonderhoud

http://www.vinkschilderwerken.nl

Wat wij doen:
Vink Schilderwerken en Bouwonderhoud brengt al sinds 1953 kleur in Nederland.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verzorgen schilderwerk en daaruit voortvloeiende werkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten als monumentale panden, V.v.Es, woningcorporaties, scholen, kantoren en woningen.

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk kunt bij Vink Schilderwerken en Bouwonderhoud terecht!

Wie zijn wij?
Vakmanschap, snelheid, gedrevenheid en betrokkenheid zijn onze kernwoorden! Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw woning of project. Bij Vink Schilderwerken en Bouwonderhoud bent u daar ten alle tijden van verzekerd.

Wij verzorgen iedere opdracht met uiterste zorg. Iedere opdracht wordt door ons altijd uitgebreid vooraf met u besproken: de noodzakelijke werkzaamheden, de planning en de kosten. Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

Onze missie
Vink Schilderwerken wil het meest betrouwbare schildersbedrijf van de omgeving zijn. Vink Schilderwerken wil 100% continuïteit bieden aan de medewerkers. Dit willen we realiseren door een rendabele onderneming te zijn.

Onze visie
Vink Schilderwerken wil met haar klanten een langdurige relatie onderhouden door het leveren van kwalitatief schilderwerk en de daaruit voortvloeiende, gerelateerde werkzaamheden waarbij flexibiliteit en service voorop staan.

Wat doen wij?
De voornaamste activiteiten binnen ons bedrijf zijn:

Schilderwerk
Spuitwerk
Beglazing
Wandafwerking
Kozijnreparaties

Winterschilder
Om de zoveel tijd is uw woning toe aan een fris en nieuw gezicht. Vanwege onderhoud of renovatie, of omdat u gewoon zin hebt in een andere kleur of nieuw behang. U wilt uiteraard dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd. Denk dan aan de Winterschilder. Wij zetten uw muren, plafonds en kozijnen weer strak in de verf en zorgen voor een perfecte wandafwerking. U hebt ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten. En de Winterschilder brengt niet alleen gemak en vakwerk, maar ook vorstelijk voordeel in de wintermaanden krijgt u nl. € 35,- korting per man per dag!
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Behang, Monumentale panden, Wandafwerking

Diensten:
Onderhoud, Renovatie, Restauratie

Aangesloten bij / Certificering:
FOSAG - AF, VCA, Savantis leerbedrijf