Selecteer provincie

Ebbers Breedteadvies 0183-303035: woning huren, inschrijven voor huurwoning met goed onderhoud ook na huisuitzetting door huurachterstand.


Details

Adres
Kortendijk 121
4201KS Gorinchem
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ebbers Breedteadvies is een klein adviesbureau dat opereert binnen een netwerk van verwante bedrijven, maar een eigen identiteit en sterke kwaliteiten heeft.

Mijn ervaring ligt vooral in het werk voor gemeentelijke organisaties op het terrein van sociale zaken, welzijn en onderwijs. Opvallend is dat deze 3 domeinen steeds meer aan elkaar verbonden zijn, ik beschik over de kennis en ervaring om gemeenten te ondersteunen bij het proces van integrale beleidsontwikkeling.

De producten van Ebbers Breedteadvies, interim management, projectmanagement en beleidsadvisering, kunnen integraal als totaalconcept, maar ook afzonderlijk worden ingezet. Naast de genoemde terreinen ben ik ook actief op het terrein van de volkshuisvesting, meer precies met woonruimteverdeling, opstellen van prestatieafspraken met woningcorporaties, betrokken bij woningbouwprogrammas e.d..Specialiteiten:
Beleidsadvisering, Interimmanagement, Projectmanagement, Volkshuisvesting